Monday, 13 October 2014

TOTAL PAGEVIEWS 2 JUTA ... TERIMA KASIH :)


Assalamualaikum


Akhirnya sampai jugak angka 2 juta pengunjung blog saya ni... rasa happy la jugak...saya mula berblog dari bulan Mac 2011 kalau tak silap saya.. asalnya tengok cousin saya tu ada blog...eh macam best pulak kalau saya pun ada jugak..he he...



Print screen ni setakat pagi tadi.. selalunya pageview untuk hari sabtu dan ahad takde la sampai 7k pengunjung tapi semalam lebih 7k jugak... korang tengok resepi ekkkk... sekarang ni saya dah tak rajin nak letak resepi dan step by step kat sini...saya masih rasa sedih dan terkilan sebabnya dah banyak kali orang copy paste resepi dan gambar dari blog saya letak kat FB tanpa bagitau resepi tu dapat dari mana... senang keje "orang-orang" yang berkenaan kan...ambik kesempatan promosi produk dalam page FB korang guna resepi daripada blogger..kami yang menaip ni berhempas pulas ambik gambar satu persatu dan bagi penerangan panjang lebar... takpe la...yang lepas tu lepas....saya halalkan dan redha... dah tua2 ni malas nak bertekak... ni pun sekadar luahan hati...sesekali ye dokkkk...

Apapun terima kasih kat korang coz selalu datang blog saya ni... TQ juga pada Nuffnang coz banyak bagi BE... alhamdulillah merasa gak la duit iklan dan contest nuffnang hampir RM1,000... jadi la tu buat pengubat hati yang luka dan kuciwa... he he... 


Jumpa lagi, inshaaAllah :)


Wassalam