Friday, 10 October 2014

MINI PAVLOVA SHAH ALAM




Assalamualaikum


Alhamdulillah hari ni saya sempat siapkan tempahan Kek Red Velvet dan Mini Pavlova... dulu tak berapa komfiden nak ambik oder Mini Pavlova ni...tapi sebab ramai yang bertanya, saya usaha untuk mendapatkan hasil yang terbaik...so sekarang ni saya dah mula buka tempahan untuk Mini Pavlova dan Cream Puff... kalau ada yang nak oder area Shah Alam yang berdekatan, boleh la whatsapp saya 0193867360... hanya whatsapp berkenaan oder aje yg saya akan reply... lain daripada tu memang minta maaf banyak-banyak... tak dapek den nak layan..hewhew...


Mini Pavlova  

Minimum 32 biji / 2 kotak  -  RM70




Cream Puff

Minimum 50biji / 2 kotak   -   RM50-00




Ni tadi Kek Birthday Red Velvet untuk anak kawan saya... InshaaAllah esok saya akan masuk kelas buat kek termasuk la RV ni... selama ni saya cuma berani ambik tempahan buat Kek Red Velvet untuk deco yang simple aje... teringin jugak nak belajar buat kek yang lebih proper dan lebih cantik...apapun kena rajin menuntut ilmu dan kena keluar modal sikit ye dok... mudah-mudahan segalanya dipermudahkan oleh Allah... Aminnn :)


Wassalam