Tuesday, 23 September 2014

PENANGAN TART NENAS CHEESE



Assalamualaikum


Minggu ni taknak buat apa-apa yang sedap sebabnya puan blog tengah diet...maklum la kan minggu lepas cuti dok rumah asik makan tido makan tido, makanya pipi pun dah macam kuih pau..he he.. so semalam start diet balik.... diet ketat sikit... harap dapat bertahan sampai hari jumaat ni...kalau hari sabtu ahad kompom takleh nak diet..memang sah ke laut...kuikuikui...



Haritu try buat Tart Nenas Cheese ni...inti tart nenas ni beli yang dah siap jual kat kedai bahan bakeri aje... tak rajin nak buat inti sendiri... terliur tengok Tart Nenas Cheese ada yang jual kat instagram... nak beli online takut kalau pos kang sampai hancur lak tart ni kan... so saya pun try buat... bila dah buat, eh sedap pulak makan... bila makan tak sedar satu satu masuk mulut...he he... so sangat bahaya... tapi selagi tak habis tart ni dalam balang, memang takleh nak diet... bila terpandang mesti nak makan... sekarang ni sebab dah habis licin, makanya boleh la berdiet dengan jayanya... konon je la kan... heheh...




Wassalam