Wednesday, 17 September 2014

LAMAN SENI SEKSYEN 7




Assalamualaikum


Harini ayahnya kerja...so kitorang yang pompuan ni dok rumah aje la kononnya... tapi macam ada hajat nak pergi Laman Seni Seksyen 7... mulanya ingat nak pegi lepas solat Zuhur..tapi ayahnya nak ikut sama jugak sebab tak pernah lagi ke situ...saya dan Aliah dah pernah pegi haritu... kakak pun baru first time nak pegi... so kitorang pegi lepas solat Asar... boleh terus keluar makan malam sekali.... harini ibu tak rajin nak masak..hewhew..


Ramai jugak muda mudi kat situ...saya dan husben aje yang tua kat situ kot..he he... masing-masing pun sibuk bergambar... kalini pergi baru saya perasan ada 2, 3 benda yang dah takde kat situ... haritu ada buaian dan kerusi kaler pink, harini pergi dah takde...mungkin dah rosak kot...






Banyaknya gambar kakak aje... saya dan dikya malas lak nak bergambar lagi...haritu dah penat posing kat situ...he he... so bagi chance kat kakak je la..



Saya lak teringin nak masuk Butik Bella Ammara yang popular kat instagram ni...cantik sangat bangunan Butik Bella Ammara ni kan... lain dari yang lain...




Hiasan dalaman Butik Bella Ammara ni pun sangat high class... macam kat hotel...butik ni jual jubah moden... cantik gak jubah-jubahnya tapi saya tak beli pun...tengok aje... 


Keluar daripada Butik Bella Ammara ni kitorang singgah kat kedai sebelah...jual tudung cantik dan murah... dapat la sorang satu tudung... Azwa dan Aliah tudung bawal seplohengget aje... saya lak beli tudung glitters warna biru muda...



Jumpa lagi, inshaaAllah...


Wassalam