Thursday, 17 July 2014

BLOUSE FLORAL




Assalamualaikum


Harini teringin nak cerita pasal blouse pulak... semenjak dua menjak ni acik suka beli blouse kat ada satu kiosk kat Shah Alam ni...  pilihan acik dah tentu blouse yang longgar, tutup pinggul dan yang penting sekali selesa pakai... sesuai la dengan umur acik ni kan... dan harganya pun tidak terlalu mahal... ada yang RM100 boleh dapat 3 helai... kalau yang ada lining harganya RM110 untuk 2 helai... kalau beli sehelai harganya mahal sikit... so baik beli 2...

Acik memang minat blouse floral atau blouse motif bunga kecil.... pakai dengan seluar plain, memang sesuai...




Antara koleksi blouse floral yang acik ada...acik suka betul blouse biru pink ni... sekali pandang terus nak beli...he he..  pakai dengan tudung warna biru lembut, memang sesuai... kiranya kena dengan jiwa ku ini...eh cewahhh...



Nampak sweet aje kaler oren peach ni kan...



Yang ni acik baru beli... belum sempat pakai lagi... kaler biru gelap... sebab ada motif bunga kecil tu, so acik berkenan sangat-sangat... 

Esok-esok cerita tudung pulak yek....




Tudung ala-ala ct nurhaliza... jangan terkejut harganya doplohengget aje... banyak jual kat seksyen 7... hari Sabtu dan Ahad ni korang boleh pergi shopping... memang juling biji mata...hikhik...



Jumpa lagi, inshaaAllah..


Wassalam