Thursday, 26 June 2014

MENANG CONSOLATION PRIZE NESTLE NATURAL YOGURT



Assalamualaikum


Acik pun tak sangka ada lagi hadiah untuk resepi Nestle Natural Yougurt ni...sebab haritu dah dapat RM150-00 terpilih untuk sponsored post... ingatkan itu aje... rupa-rupanya ada lagi... 10hb haritu dapat email daripada Nuffnang kata acik menang consolation prize....erkkkkk biar betul... patut la haritu gatal tangan aje...he he he...

Pastu staff Nuffnang email lagi suruh datang collect cek kat HQ... adeiiiii takleh ke pos je cek tu kan... diorang cakap takleh pos..kena datang jugak....dengar amount RM300-00, oittttt banyak gak tu... kalau tak ambik, rugi wooooo... lepas baju raya 2 pasang...hikhik...

Tapi masalahnya nak pegi ambik kat KL... nak harapkan acik drive sendiri memang tak la kan... al penakutttt... nak suruh husben pegi, husben pun sibuk aje... lagipun sebab kalau hari biasa ni anak sekolah... nak kena arrange masa betul-betul kalau nak pegi...

Tiba-tiba harini husben ajak pegi ambik cek tu... sebab staffnya demam, so ofis beroperasi dari rumah aje... he he.. ada la banyak masa husben harini...boleh la layan isterinya ni kan... pukul 10 pagi pegi KL bawak kakak sekali...suruh kakak siap pakai baju sekolah... pukul 11.00 baru sampai HQ Nuffnang... sesat sampai ke Kampong Baru...adeiiiii... tu dah pakai GPS dan Waze tu... asik suruh masuk kanan masuk kanan... apa masuk kanan pegi ke jalan Kampong Baru...ada yang nak kena belasah GPS tu kang...heheh...

Tengok balik map direction kata kat belakang Hotel Sheraton.... baru la betul... sampai ofis Nuffnang terus naik tingkat 12B, jumpa dengan Sam.. Hai Sam..happy dapat jumpa awak... next time pilih saya menang lagi okey...kehkehkeh...banyak cantekkkkk...


Cantek sungguh tarikh cek tu... tarikh besdei acik... macam tahu-tahu aje kan... hadiah besdei betul ni...apapun TQ Nuffnang dan Nestle Natural Yogurt sebab pilih resepi daripada blog acik ni... ada gak hikmahnya ada peraduan Nestle Natural Yogurt ni tau... sampai sekarang kalau acik buat kek pisang, acik mesti letak Nestle Natural Yogurt...sebabnya nak bagi kek pisang lagi moist dan lembut...gituuuuu...

Resepi Kek Pisang Nestle Natural Yogurt boleh tengok kat SINI dan SINI

Petang tadi lak acik kena pegi ambik reportcard kat sekolah agama Aliah... so tukar la baju jubah... kat sekolah agama Aliah dok kelas no. 2... dapat lak nombor 2, alhamdulillah... harap hujung tahun dapat nombor 2 gak la kan... boleh naik kelas... hari Isnin lepas acik pegi ambik reportcard sekolah kakak... kakak dapat nombor 10 tapiiiiii emmmmm masih banyak yang lemah... bagi chance la kan baru  nak bermesra dengan sabjek Sejarah, Geografi dan Kemahiran hidup... exam hujung tahun ni siap kakak kena pantau lebih sikit... takmo asik koreaaaaa aje...heheh...


Balik dari ambik reportcard tadi, singgah jap kat Laman Seni Seksyen 7... saja nak bergambor dengan hypo pink ni :)



Jumpa lagi, inshaaAllah :)


Wassalam