Wednesday, 18 June 2014

EMPAT PULUH




Assalamualaikum


Ohoiiiii lamanya tak update blog...mood ke laut cina selatan gamaknye...he he... entahnye taktau nak cakap apa... nak tunjuk resepi, malas lak pulak nak buat apa-apa... dah tinggal Azwa dan Aliah aje kan... kang kalau acik buat apa-apa, diorang bukannya makan sangat... lain la kalau ada abanglong dan abangngah... kang tak pasal-pasal acik gak yang kena perabih... sapa yang gumuk..acik jugakkkk..heheh...

Alkisahnya hari jumaat lepas bedei acik... besdei yang ke empat puluh... 4 series dah yek... emmmmm tua sudah... rasa tua sebab anak dah besar-besar... mudah-mudahan acik sentiasa muhasabah diri dan sedar yang diri ni dah tak berapa nak muda lagi kannnnnn :)



Congo Bars dan Victoria Sandwich Cake ni acik buat masa reunion kawan-kawan exbibiembikomplekspkns hari Selasa minggu lepas... saja buat Victoria Sandwich Cake potong comel2 camni..senang nak makan...



Memang meriah sangat haritu...meriah dengan makanan..he he... masing-masing bawak dari rumah...  kalini buat kat Spa ex officer kitorang, kak Norish... Cendana Spa kat Seksyen 7... separuh masih lagi kerja... separuh lagi dah ambik VSS termasuk la acik sekali... kitorang ni ramainya yang kerja masa umur awal 20 an...  ada yang dah bermenantu dan bakal timang cucu... seronok bila jumpa balik... 


Sebelum balik dapat doorgift daripada kak Norish....ingat pasni nak ajak Noni buat facial ke mandi lulur ke...he he he...tak pernah buat seumur hidup...





Lama tak update blog, bila nampak pageviews semalam 5000 lebih, rasa seronok pulak...  kalau total pageviews 2 juta nanti kita seleberet yek...hikhik...


Apapun TQ kat korang yang selalu datang kat blog acik termasuk la silent reader yang selalu whatsapp dan email... kalau ada masa, acik akan balas satu persatu... bajet macam busy sangat...kehkehkeh...


Jumpa lagi, inshaaAllah...


Wassalam