Wednesday, 5 March 2014

T-SHIRT PUTERI ISLAM UNTUK KAKAK




Assalamualaikum


Kadang-kadang acik dan husben geram jugak dengan dua orang budak pompuan ni... masa hari cuti takde lak cakap nak suruh beli baju tu baju ni... bila hari sekolah baru terhegeh-hegeh nak suruh beli... tak beli kang keluar muncung boleh letak hanger..he he..

Harini dah nak pakai, malam tadi baru pegi cari t-shirt lengan panjang Puteri Islam tu... konon ingat ada la jual kat Shah Alam Mall...hampeh takde...dapat beli tudung aje...



Sebelum tengahari tadi sempat la acik dan kakak pegi Kompleks PKNS.... memang tahu kalau uniform persatuan ni selalu ada kat Kedai Faridah Maju... tapi selalunya malam diorang tutup cepat... tadi pegi akhirnya dapat la beli t-shirt lengan panjang Puteri Islam untuk Sekolah Menengah...kalau Sekolah Rendah kaler pink...untuk Sekolah Menengah lak kaler Magenta... semalam baru dengar ada kaler Magenta rupanya...he he he...




Malam tadi masa kat Shah Alam, kitorang makan kiosk Takoyaki... tapi acik makan Rojak Buah beli kat kiosk MBG dekat-dekat situ aje... memang feveret acik ni...ahaiii tengok balik terliur la pulok...




Sebelum nak bayar parking tu eh sempat pulak belasah Tutti Fruitti...harus letak almond slice banyak-banyak... duablashengget kena...takpe janji sedappppp...tapi ni beli 1 kongsi berlima...kehkehkeh...


Jap lagi nak korang buat chocolate chip cookies...kalau sempat laaaaaaaaa...


Wassalam