Tuesday, 11 March 2014

MENU RUMAH TAKDE AIR




Assalamualaikum



Kat rumah acik semalam dah start takde air....semalam masa masih ada air, acik malas nak masak...beli aje lauk kat luar... tapi harini dah takde air, eh rajin pulak nak memasak... tapi takde la nak masak beria sangat... lauk yang simple aje... yang tak perlu guna air banyak...


Sambal tumis Sardin la yang paling senang nak masak time takde air ni kan...  goreng telur dadar... sayur acik potong timun aje... siappppp untuk lunch anak beranak tengahari ni... Alhamdulillah...


Selamat Menjamu Selera :)



Wassalam