Friday, 7 March 2014

GOODIES BAG UNTUK BIRTHDAY BOY




Assalamualaikum


Semalam tak sempat nak update...penat bebeno la kononnya kan... acik siapkan goodies bag untuk birthday anak Warda... pengalaman baru la kiranya ni....


Acik yang cadangkan kat Warda nak buat goodies bag macam ni...Warda tak kisah buat la camne pun...he he... sticker tu Warda buat sendiri pastu print dekat kedai photostat aje... so jimat belanja... 

Habis abangngah, kakak dan dikya kena tolong acik siapkan goodies bag ni... jenuh la kan kalau nak buat sorang-sorang... abangngah tolong ketip lubang, kakak tampal sticker dan gunting tali, Dikya lak tolong bukakkan kertas putih tu... masa nak packing ni rasa macam buat kenduri kawen anak pulak...hikhik...

Sebenarnya kan idea nak buat goodies bag ni acik nak buatkan untuk birthday Dikya tahun lepas... tapi tahun lepas tak sempat sebab acik sibuk buat macam-macam...  tahun ni nak buat kot kalau ibu rajinnnnn... 



Tadika tempat anak Warda tu strict sikit... makanan ringan dan jajan diorang tak bagi letak... sebelum nak buat ni, Warda dah tanya dulu yang ni boleh ke tak... nasib tadika kata kalau yang ni okey... 

Kiranya ni semua acik buat sendiri...kecuali air kotak tu la kan... kalau acik boleh buat, memang acik buat...he he...  

Harap kawan-kawan dan cikgu-cikgu anak Warda suka dapat Goodies Bag ni :)



Wassalam