Wednesday, 26 February 2014

SESEKALI KELUAR DATING JAUH SIKIT :)



Assalamualaikum


Siang tadi keluar dating dengan Noni... lama dah kitorang tak lunch sama-sama... selalu jumpa masa minum shake kat Kelab Nutrisi aje... yang kelakarnya bila minta izin kat husben, acik cakap Noni ajak keluar..Noni lak cakap kat husben dia, acik ajak keluar...kihkihkih...kiranya sama-sama la berhajat nak makan-makan...kitorang kan bisnes partner a.k.a. surirumah dan driver hantar ambik anak sepenuh masa...

So harini kitorang keluar jalan-jalan jauh sikit... Jaya Jusco Bukit Tinggi, Klang... dari Shah Alam nak kesitu, Noni drive cuma ambik masa 15 minit aje... sampai je terus makan dulu... acik pilih nak makan kat The Manhattan Fish Market... selalu asyik makan ayam je... sesekali makan ikan dori sedap jugak ek..



Sempat snap gambar menu aje... bila hidangan sampai, tak menyempat terus ngap...he he...  sambik makan sambil borak...memang release tension... surirumah macam kitorang ni pun ada tensen gak tau... tensen nak masak apa tiap-tiap hari..hikhik... sebab acik dah pernah bekerja dan ada ramai kawan sekerja, walau dah jadi surirumah, acik masih perlukan kawan untuk berkongsi cerita...selalunya cerita pasal anak-anak dan keluarga la kan.... 

Dah habis makan, cuci mata la kitorang... dah masuk JJ tu tak sah la kalau tak beli apa-apa... cantik-cantik gak baju kat JJ tu kan... dapat gak la kitorang rembat sehelai dua... buat syarat katanya...heheh... orang pompuan...gitu ler...



Konon macam licin je muka kan... camera 360 semata-mata :)

Tadi acik pakai baju pink, tudung pink, handbeg pink...ofkoz lipstik pun pink... ni tadi acik test pakai lipstik Maybelline kat outlet SASA...test aje..belinya idok...hikhik.. esok acik nak cari kat Guardian...kalau beli kat Guardian boleh kumpul stamp...suka lak acik kaler lipstik ni... pink coklat lembut.... acik memang tak sesuai pakai lipstik kaler terang..lebih-lebih lagi kaler merah menyala... kalau pakai, muka acik nampak garang... so sesuai pakai kaler lipstik yang lembut-lebut aje...


OKbye...sekian untuk harini :)


Wassalam