Saturday, 22 February 2014

MENJEJAKI JELLY BUNNY @ MIDVALLEY




Assalamualaikum


Dari haritu kakak nakkan kasut Jelly Bunny... lepas kakak nampak Wardah, geng minum shake kat Kelab Nutrisi pakai kasut Jelly Bunny tu...tanya Wardah beli kat mana... nampak macam comel je kasut yang Wardah pakai haritu... Wardah cakap beli kat Mid Valley....

So harini dah sekali pegi KL ikut ayahnya jumpa client kat Kampong Pandan, jalan-jalan la kitorang ke Mid Valley... lagipun ayahnya dah boring...asal pegi Kampong Pandan je asyik ke Pavillion... suka lah kakak bila ayah setuju nak ke Mid Valley pulak... boleh lah cari kasut Jelly Bunny kat situ...



Akhirnya mendapat...harga kasut Jelly Bunny yang kakak pakai ni RM29-00... takde la mahal sangat kan... sesuai untuk kaki jenis comel...kalau jenis kaki gajah  macam ibu memang tak sesuai langsung...heheh... Aliah tadi takde size pulak.... kesian kat Aliah.... kena cari gak kasut baru untuk Aliah...kasut yang ada dah macam belacan..hikhik...

Paperbag Jelly Bunny tu comel gak kan... tak sangka lak beli barang RM29-00 dapat paperbag comel... suka seratuskali :)



Sempat la selfie dua beranak kat Kenny Rogers tadi...abangngah kat sebelah menyampah je tengok..he he...

TQ pada yang sudi follow blog acik ni...selalunya acik akan follow balik...tapi kadang-kadang takde link... kalau yang dah follow tapi acik tak follow2 lagi tu boleh inform acik kat komen yek... 

Jumpa lagi :)


Wassalam