Thursday, 13 February 2014

JUBAH DUSTY PINK



Assalamualaikum


Malam ni acik free...boleh la lepak kat blog kejap... tetiba teringatkan kain pasang yang acik beli kat Bandung tahun lepas....masih tak hantar jahit lagi sampai sekarang... alkisahnya tak tau nak hantar kat mana... selalunya memang acik beli yang dah siap aje... kat Shah Alam ni upah jahitnya mahal bebeno... beli kain tigaplohengget aje...upah mahu la dekat seratushengget... haritu kakak ipar daripada Melaka datang rumah, lupa lak acik nak bagi kain pasang ni suruh hantar jahit kat sana... kat Melaka murah aje upah jahit katanya...


Kenan sungguh acik dengan kaler dusty pink ni...tapi nyesal sebab beli bunga timbul-timbul ni... macam leceh je nak basuh nanti kan... 



Teringin nak buat jubah potongan macam ni...cantik gak kan... yang ni daripada Fashionvalet...


Kalau fesyen jubah simple daripada Cala Qisha macam ni pun sesuai dengan acik... 



Fesyen jubah cerut pinggang daripada Poplook ni memang tak kena dengan acik...kalau takde cerut tu takpe...kehkehkeh...almaklum makcik dah tak berapa nak muda...bagi chance kat orang muda aje yang pakai yek...he he...

Ingat esok nak pegi dengan Noni cari gak kedai jahit kat Shah Alam ni... harap-harap ada la yang murah sikit upah jahitnya... kot la boleh pakai untuk raya tahun ni :)



Jumpa lagi, inshaAllah :)


Wassalam