Monday, 17 February 2014

HANDBEG GUESS JIMAT RM100 DI PARKSON :)



Assalamualaikum


Hari Rabu lepas masa acik nak beli barang kat SACC, sempat lak terpandang handbeg yang acik berkenan masa lalu kat outlet Guess...haritukan acik dah beli wallet Guess yang kaler dusty pink tu... so ingat nak beli la handbeg nya pulak... nak kaler yang sama... alkisahnya handbeg acik yang sebelum ni, acik dah bagi kat kakak ipar (kakak husben) acik yang datang baru ni... acik ni memang jenis bukan simpan handbeg buat koleksi... bila rasa-rasa nak beli handbeg baru, tetiba lak ada orang nakkan handbeg acik yang ada, selalunya acik akan terus bagi... seronok bila tengok barang yang kita bagi, orang tu akan pakai ke mana-mana...gituuuu...



Masa kat outlet Guess tu acik dah nyaris-nyaris nak beli..tapi teringat pulak masa beli wallet kat Parkson tengok handbeg tu macam ada diskaun... rugi RM80 kalau acik beli kat outlet... so semalam pegi Parkson, nasib semalam last day ada diskaun tu.... pulak tu lepas bayar dapat lak voucher RM20...so kiranya acik untung la beli handbeg Guess kat Parkson...jimat RM100...

Konon acik nak beli handbeg Guess ni guna duit Nuffnang yang acik dah cashout... tapi ceknya belum sampai lagi...he he he...guna duit buat kuih dulu yek...dapat cek nanti kena cover balik...ihik.... So handbeg ni kiranya hasil daripada acik berblog la kan... nampak gak hasilnya ye dok... akan datang tak tau la ada lagi ke tak income dari Nuffnang ni... belasah aje...heheh...



Wassalam