Wednesday, 22 January 2014

TQ ZALORA :)



Assalamualaikum


Seronoknya barang dari Zalora dah sampai tadi... benda free memang seronok dapat kan..he he... pulak tu boleh pilih apa yang kita suka... alkisahnya minggu lepas acik dapat cash voucher RM100 daripada Zalora... ada la kena buat kerja sikit untuk entri yang dulu-dulu... buatnya tak sampai 5 minit boleh dapat voucher memang best sangat la kan... apapun syukur Alhamdulillah... memang tak sangka nak dapat...



Acik cuma kena tambah RM5-00 untuk postage... acik tak guna kad kredit atau online transfer coz acik memang takde kad kredit...dah serik dulu banyak hutang..sekarang dah insaf..hikhik... online transfer pun acik tak suka..pun sebab ada peristiwa sadis...so acik bayar Zalora guna cara transfer melalui ATM aje... nak buat payment pada Zalora guna CIMB Cash Deposit Machine pun boleh juga...so ada la pilihan pada sesiapa yang takde kad kredit atau online tranfer melalui internet...tapi leceh sikit la kerjanya sebab kena upload resit transfer tu... tapi takpe, yang penting acik rasa tenang takde banyak masalah... 



Tadaaaaaaaaa... ni la beg backpack yang acik oder kat Zalora... oder sampai 2... dah anak pompuannya 2 yek... kalau beli 1 kang berebut pulak...kaler pun kena sama...takmo gaduh-gaduh... 




Dapat peket angpow lagitu... yang bagusnya sebab dapat lagi diskaun untuk pembelian seterusnya... TQ Zalora :)



Jumpa lagi kejap lagi..he he..


Wassalam