SAHABAT KUIH & DIET

TERIMA KASIH SUDI DATANG


Sekadar ingin berkongsi cerita, kongsi rasa, kongsi pengalaman, suka dan duka, kisah keluarga, kisah impian dan cita-cita, mudah-mudahan dapat manfaat bersama. Maaf kalau yang dah follow blog ZZ tapi ZZ tak follow balik..kadang-kadang tu takde link... apapun terima kasih semua :)

Sunday, 19 January 2014

TAHNIAH SCHA & AWAL ASHAARI :)




Assalamualaikum


Seronoknya baca berita Scha dah pregnen kan...alhamdulillah...mudah-mudahan dipermudahkan dan dapat baby yang sihat dan sempurna, InshaaAllah...dah 4 bulan katanya...



Terasa baru lagi acik pegi Majlis Resepsi Scha dan Awal haritu...perfume yang dapat tu pun masih ada lagi... buat kenang-kenangan pergi majlis kawen dapat jumpa ramai artis..he he he...

Kalau nak tengok gambar yang acik snap masa kat Majlis Resepsi Scha dan Awal boleh tengok kat  SINI  dan kat SINI...




Wassalam


20 comments:

  1. Alhamdulillah..congrats schawal..wahh kak untunglah dapat pergi artis kahwin :)

    ReplyDelete
  2. wow bestnya dapat gi wedding mereka berdua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat la saya merasa sekali...kakinakl dah banyak kali kot kan :)

      Delete
  3. wow seronoknya kak ina dpt pergi majlis kawin artis gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang seronok Asha...kenangan manis..ehcewahhh...

      Delete
  4. wah beznye dpt pg majlis selebriti
    nak pinjam spray sikit...
    menabung sini-ikea

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Yumida...nanti kak ina menabung kat sana pulak :)

      Delete
  5. Replies
    1. Harap2 ibu dan baby sihat kan Atien :)

      Delete
  6. Saya pun tumpang gembira mendengarnya ZZ...
    Alhamdulillah.... tahniah utk Scha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM...tak sabar saya nak tengok baby diorang...harap cukup jambul nanti jemput kitorang lagi..kihkihkih...

      Delete
  7. Wah kak ina glamour u...he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheq Da..seesekali glemer bajet retis gitu...adeiiiiiii..

      Delete
  8. Salam rindu juga Acik. Lama tak datang sini.
    Untungnya Acik dapat jemputan ke majlis resepsi diorang. Tahniah untuk Scha Awal :)
    Acik, perkataan noob tu lebih kurang macam ketinggalan zaman kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teena...masa mula dengar perkataan tu acik pelik gak amende la tu...he he..

      Delete
  9. Bestnya dpt perfume....nape tak pakai...rugi weyh kang keting hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai juga sikit2 OKje... sayang nanti cepat habis...he he...lawak je..

      Delete
  10. mesti comel sebab parents nya pown comel. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Hana kan...mudah2an baby diorang comel, sihat dan sempurna :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...