Wednesday, 15 January 2014

MENU DINNER - NESTUM 3 IN 1 OAT




Assalamualaikum


Oh makkkk...sejuk menggigil acik...masa nak ambik kakak tadi, hujan teramat lebat...sepanjang jalan acik baca "Bismillahillazilayadhurruma'asminishaiunfilardhiwalafissamaaiwahuassamiiuna'lim"...tawakal aje...jalan pun tak nampak sangat...tapi acik redah juga coz kalau lambat, takde tempat parking...acik suka ready dok kat parking awal-awal...takde la berebut dengan kereta lain...

Bila loceng nak berbunyi, acik pun keluar berpayung nak ambik kakak kat pagar sekolah...dah berpayung pun lencun gak acik...dah tua-tua ni kena hujan, adeiiiiii rasa nak domam..hu hu...


Sampai je rumah, bancuh Nestum 3 in 1 rasa oat ni dengan air panas...bagi panas balik badan ni...kalau minum kopi ni kang takleh tidur lak malam nanti... acik suka beli Nestum atau Quaker Oat 3 in 1 kalau nak travel ke...kalau travel takleh nak minum teh atau shake Herbalife...kang asik nak terkucil aje..leceh lak nak cari toilet kan...minum ni aje pun okey... 



Tambah lagi sikit oat...dah kenyang...takyah makan malam....harap esok leh turun 0.1kg...he he he..


Harini first time acik shopping online kat ZALORA... tu pun sebab dapat cash voucher RM100 daripada Zalora... tak sangka lak tetiba je dapat...rezeki kan...terus la acik gunakan voucher tu tadi...beli beg sandang ala-ala sport beg...next time nak try beli baju lak...dah sampai beg tu nanti acik tunjuk kat blog yek...yang pasti beg tu dah tentu la kaler pink..hikhik...

Rezeki datang dalam pelbagai cara...apapun syukur Alhamdulillah...


Ceria selalu :)


Wassalam