Saturday, 4 January 2014

CABUTAN BERTUAH




Assalamualaikum


Harini pukul 10.30 pagi dah sampai kat Plaza Low Yat... menemankan abanglong nak beli barang... sekali nak beli komputer baru untuk ofis husben.... tapi tadi beli monitor dan keyboard aje...CPU kalau yang lama dah KO, baru beli yang baru....kalau dah sampai kat Low Yat tu kan, juling aje bii mata tengok macam-macam gadget kan... buat-buat pejam mata aje la..

Konon pegi Low Yat pagi sebab nak pegi acara Cabutan Bertuah kat Kompleks PKNS...semalam acik dapat SMS kata kena pergi..kalau tak datang, kalau tetiba bertuah, hadiah tak dapat... huh hampehhhh.. sampai kat kompleks PKNS, ada acara lain pulak kat situ rupanya... suruh datang pukul 2.30 petang, tak ke halnya yang cabutan bertuah tu tak tau start pukul berapa...petang sikit katanya... tak kuasa la nak tunggu kan...lagipun semua dah ngantuk lepas makan... takpe la tak menang pun... maleh nak tunggu...he he...


Cantik tak jam pink ni... kakak yang punya... selalu belikan yang harga seplohengget tu aje kan...coz takut hilang kalau beli yang mahal-mahal...masalahnya yang jam beli seplohengget tu dah seploh kali beli asik rosak aje... beli harini, tak sampai 24 jam dah rosak... so tadi beli kan jam ni kat kedai jam betul-betul.. senang sikit..kalau rosak boleh datang balik... harga jam ni RM49-00...ARMY TECH...takde la mahal sangat kan... kalau hilang siap  kakak kena karate dengan ibu...he he...

Power Bank tu pulak dapat free masa kat Low Yat... husben beli Power Bank dapat free lagi satu tapi yang kecik aje...jadi la tu...banyak kaler...tapi dah tentu la acik pilih kaler pink kan... tetiba sedondon lak dengan jam tangan kakak...heeeeeeee.... 

Kiranya harini acik menang cabutan bertuah dapat Power Bank Pink ni aje la yek... tapi sebenarnya acik ni kalau cabutan bertuah, peratus nak menang tu adalah amat tipis...kihkihkih...redha aje la...



Selamat Berhujung Minggu :)


Wassalam