Tuesday, 10 December 2013

TAKNAK SUDAHHHHH




Assalamualaikum


Harini dah tahu si Nila tu nak iron baju dan kemas rumah, sengaja aje acik biarkan kain baju tak berlipat.. pemalas sungguh..hewhew...Nila datang tadi pun dah pukul 2.30petang... takpe lambat pun...asal rumah acik bersih bau wangi...balik je dari gym pehhhh memang masuk je rumah bau harum...rasa macam masuk kedai bunga...tapi esok lusa bau kepam balik dah...he he he...memang best bila semua kain baju Nila dah lipatkan...hoyehhhhhhh takyah sakit pinggang...seminggu sekali je jadi mem besar ok la kan...kalau tiap-tiap hari alamatnya makin banyak la lemak dalam badan...kihkihkih...

Lepas Maghrib tadi lak pegi Plaza Alam Sentral...beli barang dan alat sekolah untuk Azwa dan Aliah... tinggal 2 orang je yg masih sekolah...



Aliah pilih beg sekolah ni....satu geng dengan ibu suka kaler pink... sebenarnya beg sekolah tahun lepas masih elok lagi tapi budak pompuan ni kan setiap tahun mesti nak yang baru... 1 beg sekolah baru pun jadi la kononnye...




Yang ni Azwa yang pilih...dah beli tiba2 ayahnya kata tak cantik pulak...udah la dia taknak...ngengada kan... acik cakap taknak sudahhhhhhh...ibu nak bagi orang...eh suka pulak bila acik cakap nak bagi orang...konon boleh la dia beli beg yang lain...karate kang baru tahu...kuikuikui...



Acik pulak beli Libresse ni tadi... pantang nampak ada free terus beli...free kalendar pun jadi...he he... lagipun sebab Iklan Libresse masih melekat kat blog acik ni...TQ Libresse :)



Libresse Shine On Interactive Calendar...

 

Pastu boleh dapat special deals daripada 5 produk terpilih... acik pun tak scan lagi apa ke benda tu...



Penting bulan Jun ni...tahun depan besdei jatuh pada hari Jumaat... tahun depan kena seleberet umur dah masuk 40 tahun... rasa macam baru 20an...kihkihkih... 


Esok pagi kena buat roti jala tapi tadi lupa lak nak beli tepung...adeiiiiii alamatnya esok pagi husben la kena jadi mangsa pegi kedai....heeeeeeeee...


Have a nice dream :)


Wassalam