Saturday, 7 December 2013

SENARAI PEMENANG TEKA BILANGAN KUIH PUTRI AYU :)




Assalamualaikum


Akhirnya masa yang ditunggu-tunggu telah tiba...eh cewah... saja buat korang suspen kan...he he...ampun yek...

Acik dah puas belek-belek jawapan korang...pening dong...ada yang tak bagi jawapan kat ruang komen... ada yang nama takde link...pastu yang join teka ni dah follow blog acik ke belum...acik kena pastikan coz nanti tak adil pulak kalau tak follow pastu menang la pulak kan..

Jawapan yang tepat ialah 150 biji...lapisan pertama ada 63 biji...lapisan kedua cuma ada 62 biji..korang tengok betul-betul yang bahagian kanan kurang sebiji...yang atas sekali ada 25 biji...so semua sekali ada 150 biji okey...

Bila dah di check, ada 9 orang pemenang yang telah menjawab dengan tepat... mereka yang bertuah ialah :-

1.  rishamelongadis.blogspot.com
2.  superpapaya.blogspot.com
3.  nooramyma.blogspot.com
4.  kisahsidiary.com
5.  ieyzartdsyahieyr92.com
6.  magnetbiru.blogspot.com
7.  asma-sah.blogspot.com
8.  nor-raziq  (sila bagi link di ruangan komen )
9. coretanpencariketenangan.blogspot.com

Pada 9 orang pemenang ni kalau belum follow blog acik, pasni kena follow yek...coz ni adalah salah satu syarat untuk join teka bilangan kuih putri ayu ni...dan kalau ada yang dah follow blog acik tapi acik tak follow blog korang pun boleh inform acik...ada tu takde link..sorry yek kalau acik takfollow lagi..


Acik guna cara tradisional nak cabut undi sapa yang bertuah dapat kimono kardigan kaler biru pink tu..he he..


Bismillahirrahmanirrahim...setelah dikocok-kocok... 

Pemenang Kimono Kardigan kaler biru pink ialah :-

Kisahsidiary.com


Pemenang Kimono Kardigan kaler biru ialah :-

superpapaya.blogspot.com


Hadiah Top Referrer ialah :-

Azhafizah.com


Tahniah kepada semua pemenang...pada 7 pemenang yang lain tu akan dapat kardigan atau blouse... sila bagi nama, alamat dan no hp pada email  zalinzalina@gmail.com secepat mungkin okey... korang kena bagitau sekali korang pakai baju saiz apa..S, M, L atau XL...

Kalau ada yang dah jawab betul tapi acik terlepas pandang, boleh bagitau kat ruangan komen yek...mungkin acik terlepas pandang... 

InshaaAllah acik akan buat lagi GA atau yang seumpama dengannya di masa akan datang...doakan acik murah rezeki, boleh acik buat selalu...he he...


Terima kasih daun keladi...akan datang join lagi :)


Wassalam