Monday, 16 December 2013

SHAWL PINK KELABU




Assalamualaikum


Saja nak tayang shawl yang acik beli tadi... tadikan pegi ambik duit kat Ida Katering...pastu husben pun bagi duit kocek...so mari la kita bershopping sikit...he he..kiranya last beli shawl untuk tahun 2013 ni la kononnya... tahun depan dah takleh nak perabih duit sesuka hati... semua benda nak naik... maka tahun depan kena la berjimat cermat ye dok...




Shawl pink kelabu ni acik ternampak masa acik beli kardigan dan blouse yang untuk pemenang tekakuih haritu... so tadi saja jenguk-jenguk kot ada lagi ke shawl pink kelabu ni..eh ada lagi...khas untuk acik agaknya kan...heheh... sweet aje kalernya.... mesti comey kalau kakak dan Aliah pakai shawl ni nanti... sesekali boleh la ibu pakai jugak yek...

Kalau pakai shawl yang ni takyah pakai inner ninja coz kainnya tebal tapi lembut... rasa macam esok nak rasmikan dulu je shawl ni...he he...



Jumpa lagi, InshaaAllah :)


Wassalam