Thursday, 5 December 2013

KIMONO KARDIGAN




Assalamualaikum


Sori ye korang..lambat lak nak update pasal hadiah Kimono Kardigan...lega sikit bila dah komfom pasal nak bercuti sebelum Krismas nanti...dah bayar itu ini... settle satu perkara...

Harini kawan-kawan abangngah ada kat rumah...tolong cat bilik abangngah...patut la 2, 3 harini abangngah sibuk mengemas bilik...kawan-kawan nak datang rupanya..kalau tak, bilik abangngah horror ya ampun...he he... nanti bila dah cat, acik update kat blog yek...bilik anak bujang :)

TQ pada korang yang sudi join Teka bilangan kuih...macam dah ada 2 orang pemenang...takpe korang boleh teka lagi...acik bagi chance kalau korang rasa nak ubah jawapan....kalau ada pemenang lebih 2 orang pun takpe...nanti acik pegi beli Kimono Kardigan tu lagi...he he...


 

Ni la Kimono Kardigan....kaler blue pink...sweet je kan... acik beli kat butik Rina Salleh... harga RM45-00 :)



Kimono Kardigan yang ni jarang sikit...acik beli online kat BLAOS... yang ni sesuai untuk orang muda macam Lieya, Hana, Asha, Fiza, Nad kannnnnn...


Korang masih boleh teka sampai pukul 12.00 malam esok... 



Ceria Selalu :)


Wassalam