Saturday, 21 December 2013

HARINI BEREMPAT...CPUV NUFFNANG :)




Assalamualaikum


Harini kitorang jalan-jalan berempat aje... abanglong dan abangngah masing-masing dah pandai pegi KL dengan kawan-kawan....pegi ke Comic Festival kat KLCC katanya... ye la...dah besar kan...dah pandai berkawan...gitu la...macam abanglong tu acik suka gak kalau dia ada kawan....takde la sorang-sorang dengan dunia dia sendiri aje kan....harap diorang dapat kawan yang baik-baik...yang ingat waktu solat... yang hormat orang tua.... syukur alhamdulillah kalaulah kawan-kawan diorang macam tu :)



Ayahnya oder air 3 aje... kongsi-kongsi...



Makan kat kedai Takoyaki, Shah Alam Mall





Kakak suka sangat makan kat sini...





Aliah pun suka juga...acik nak kata suka pun tak, tak suka pun tak...kiranya belasahh aje..he he..



Lepas makan, acik singgah Guardian Pharmacy kejap... asalnya nak beli blusher dan lip gloss... lama dah tak pakai blusher...yang ada kat rumah dah hancur..hikhik... Silky Girl sekarang tengah ada offer tau... banyak diskaun...lipstik tu tadi harganya sembilanhengget aje...asal sedap pakai acik okey tak kisah mahal ke murah.. tadi beli itu ini harga RM67 pastu dapat voucher diskaun RM5 daripada Guardian...so terus guna voucher tu....



Last sebelum balik singgah kat Tutti Frutti..



Dapat la notebook FROZEN percuma...suka kakak dan Aliah...



CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
Taylor College Scholarshi...KISAH AKU DAN KUIH26 Nov 2013On Going0.18%8.91
INTI Cycle 1 Degree Exten...KISAH AKU DAN KUIH21 Dec 2013On Going0.00%0.00


Alhamdulillah harini dapat pulak CPUV daripada INTI International University & Colleges...ingat bulan December tak dapat CPUV... ada juga rupanya yek... TQ Nuffnang :)

OK korang...esok acik dah start cuti...tak jauh pun... cuti kali ni ke Universal Studio Singapore... tidurnya kat Johor Baharu...  kalau rajin acik try update dari sana... tapi tak update 3, 4 hari ok gak kan...bagi korang rindu sikit kat acik...kehkehkeh...macam la ada orang nak rindu...cehhhh...

Jumpa lagi, inshaAllah..




Wassalam