Tuesday, 3 December 2013

EARNING BE / CPUV PALING BANYAK UNTUK BLOG ACIK :)




Assalamualaikum


Rasanya tahun ni baru acik merasa dapat BE atau CPUV... kalau dulu macam teringin je bila baca kat blog kawan-kawan yang lain... tahun ni bila dah dapat rasa seronoknya... tak sia-sia merapu kat blog yek..he he he...


Alhamdulillah ada 4 BE yang masih On Going.... yang terbaru iklan daripada Taylor College dan Libresse...yang paling acik tak sangka sebab earning untuk iklan Guess Jeans dah terkumpul RM70.18 setakat ni... kalau la semua BE banyak tu nanti yek...kayo makcik..hikhik...

Mudah-mudahan akan bagi lebih semangat pada acik untuk terus beblog... sedaya upaya untuk update setiap hari...1 entri pun jadi la kan...  tapi tak tahu la akan datang... TQ pada korang yang selalu datang singgah blog acik ni dan korang yang rajin komen..... rasa nak bagi korang semua makan kuih sorang sebijik..he he...

TQ juga pada Nuffnang yang banyak bagi peluang kat blog acik...ada satu tips camne nak dapatkan BE/CPUV yang acik nak kongsikan kat korang...masa tu acik heran gak apsal blog acik ni susah sangat nak dapat BE/CPUV...so acik pun hantar la tiket pertanyaan kat Nuffnang... esoknya tu Nuffnang pun balas la... tak lama lepas Nuffnang balas, tiba-tiba dapat la seketul BE/CPUV... acik ikut nasihat Nuffnang suruh maintain UV dan PV kat blog...bila dah maintain tu tak lama tu dapat lagi dan lagi...gituuuuu... walaupun yang dah terkumpul takde la banyak sangat, tapi rasa happy sangat-sangat kan...untuk nak tahu Tips dapatkan BE/CPUV boleh tengok kat blog Mieya Atira atau blog Yumida...


Jumpa lagi :)


Wassalam