Friday, 6 December 2013

ADA 7 ORANG PEMENANG :)




Assalamualaikum


Tak sangka lak ada 7 orang yang menjawab dengan tepat Teka Bilangan Kuih yang acik anjurkan... so tadi acik pegi cari 5 helai kardigan...puas dah cari kat Seksyen 7 tempat jual baju dan shawl terbesar kat Shah Alam ni.. tak jumpa dah Kimono Kardigan tu... so lagi 5 helai acik belikan kardigan yang jenis lain...asal kardigan yek...he he..



Ada 3 helai yang jenis camni...


2 helai yang macam ni...


Jadinya kejap lagi acik akan cabut undi antara 7 orang ni siapa yang akan menang Kimono Kardigan yang kaler biru pink dan yang kaler biru tu... yang lagi 5 acik akan bagi random aje kardigan yang mana satu okey...

Tunggu ye...malam ni kul 12.00 tengah malam acik akan umumkan nama pemenang.... TQ pada yang sudi join... pada yang dah teka dah takleh teka lagi okey...tawaran dah tamat..hikhik... pada yang belum teka masih boleh teka..kalau jawapan tepat, esok acik pegi cari kardigan lagi atau acik akan bagi hadiah yang lain okey....



Jumpa malam nanti :)


Wassalam