Monday, 23 September 2013

HELLO KITTY @ PAVILION



Assalamualaikum


Sementara nak tunggu bekalan air ada balik kat rumah ni, boleh la acik cerita sikit pasal barang-barang Hello Kitty yang acik tengok haritu kat Pavilion... susah gak bila bekalan air terputus yek..banyak kerja tergendala...time takde air ni baru ingat nak mengemop dapur..kalau time air berlambak, malas la pulok..he he..sabo je la kan..


Kat Pavilion memang banyak jual barang Hello Kitty... ada yang murah ada yang mahal... acik suka beli yang murah aje... kirim salam nak beli yang mahal-mahal kan... macam kat Parkson, sikat berus Hello Kitty aje harga RM80..memang acik takkan beli punye...tak kira kalo Azwa dan Aliah nak meraung guling-guling kat situ pun acik takkan beli...kehkehkeh...


Kalau nak cari barang Hello Kitty yang harga boleh beli, korang boleh cari kat tingkat atas sekali... ada satu bahagian tu semua kedai dan kiosk dari Jepun...  telek-telek la sikit harga Hello Kitty tu kan...


Kat kedai Daiso RM5 ni pun ada jual barang Hello Kitty.. macam-macam ada...yang pasti harga 5 hengget aje... 



Kiosk kat sini pun semua barang Hello Kitty..ohhh juling mata... tu makcik tudung pink tu kalau boleh semua benda dia nak beli...siap bodek ibu, "nanti saya picit kaki ibu.." kihkihkih...dapat la set alatulis Hello Kitty... murah aje..12 hengget...


2 biji tabung Hello Kitty yang sebelah jam tu acik beli kat pasaraya Giant...harga RM15 aje..kira murah la tu kan...rupanya kat dalam tabung tu ada bagi coklat pulak... 

Sebenarnya banyak dah barang Hello Kitty kat rumah ni... yang percuma beli Happy Meal McD pun ada banyak... botol air la bekas makan la macam-macam...tapi selalunya acik beli yang murah aje... sayang duit nak beli yang mahal-mahal...kalau kaya tu lain la ek..he he...


Wassalam