Tuesday, 20 August 2013

O'KAYCE...PILIHAN BAJU MUSLIMAH UNTUK ANAK PEREMPUAN



Assalamualaikum


Dulu anak2 pompuan acik ni suka sangat baju2 Barbie...nak beli yang latest tergantung kat shopping complex tu rasa macam tak mampu la jugak kan...sehelai baju aje harga dekat RM100-00...pitam makcik.. So bila time SOGO buat sale utk member, acik sanggup meredah lautan manusia untuk beli baju2 Barbie yang harganya dah discount sampai 70%...merasa la anak2 pompuan acik pakai baju Barbie..he he...

Tapi sekarang ni diorang dah besar...dah tak minat sangat Barbie...Azwa pun dah darjah 6..Aliah darjah 3... pulak tu dah mula pakai tudung... sejak 2, 3 tahun lepas, acik takde dah pegi Sogo beli baju untuk diorang... sekarang ni beli kat PARKSON Subang Parade aje...



Acik suka belikan anak2 perempuan acik pakaian jenama O'KAYCE ... kebanyakkan baju2 adalah lengan panjang...kalau yang jenis2 kain cotton macam kat atas ni memang tahun lama...



Warna pun cantik2...



Ada skirt labuh..


Kalau lengan panjang ni dah tak payah pakai baju inner kat dalam...tapi kalau jenis kain nipis, kena la pakai jugak kan...



Cantik tak...



Pilihan baju Azwa pilih sendiri...


Kalau pilihan Aliah banyak kaler pink...macam ibu jugak..he he..



Yang ni seluar aje O'Kayce...baju kemeja tu beli kat Shah Alam Mall...kedai baju sebelah NANDO..




Yang ni seluar dan baju jenama O'Kayce...


Kalau pilihan Baju Muslimah untuk dewasa pulak kan, boleh tengok kat website ZALORA... memang banyak yang cantik-cantik, sopan dan yang penting menutup aurat...harga pun berpatutan... pilihan acik dah tentu yang longgar dan sesuai dengan umur acik ni...sesekali kena shopping untuk ibu lak kan...he he...


Wassalam