Thursday, 22 August 2013

MENCARI CANDY JAR





Assalamualaikum


Minggu ni acik dapat banyak sms tanya pasal nak oder kuih dengan acik...roti jala, fruit tart, cheese tart, koci...ampunnnnn...acik masih tak ambik tempahan lagi...minggu depan baru start kot... hari Ahad ni dah nak kena buat roti jala 400 keping untuk Ida Katering...oh nangessss...tapi bersyukur coz dapat rezeki..he he...

Tadi pegi KK Home Deco nak cari barang untuk makan2 hari Sabtu ni...konon nak buat Candy Buffet macam kat blog kak Paty's Kitchen...semalam tanya kak Paty kat mana dia beli Candy Jar tu...kak Paty kata beli kat KK Home Deco... unfortunately (amboi cakap omputih..hikhik..) tadi tanya Candy Jar tu dah out of stock...hampa sungguh...teringinnya dah lama...nak pegi beli kat SSF Kota Damansara jauh la pulak... takpe la takde pun... apa yang ada je la acik hias cantik2...




Cantiknye kalau dapat Candy Jar macam ni... korang kalau tahu mana nak beli candy jar ni bagitau acik okey...TQ :)



Wassalam