Monday, 26 August 2013

JAMUAN HARI RAYA 2013 PART 2



Assalamualaikum


Ada part part pulak yek.. he he... harini nak letak gambar kawan2 dan saudara mara yang sempat abangngah dan kakak snap... gambar acik memang takde sebab masa ni rupa dah taktau rupa apa..mekap pun dah cair.... kejap depan kejap ke belakang...kejap keluar kejap masuk...memang banyak lemak terbakar..hikhik... walau penat tapi acik rasa happy coz ramai yang datang... makanan pun cukup2 aje... suspen gak kalau-kalau tak cukup... pukul 8.00 malam start...pukul 11.00 malam dah settle semua... Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar...

Layan aje gambar yang ada okey...


Anak saudara husben yang mula2 sampai sebelum Maghrib...masuk2 aje tanya "makcu buat sendiri ke semua ni.." 


Staff husben yang paling setia..


Kawan sekolah..


Nabilah dan Nadiah...anak kawan masa keje bank dulu...


Antara cousin2 yang datang..


Anak saudara..




Kawan2 masa keje...


Kakak saudara ni yang jaga acik masa arwah mak masuk hospital untuk operation jantung.. masa tu acik form 1..


Suka tengok ramai yang datang...


Kawan2 masa sekolah yang datang dengan famili masing2..


Ni pun kawan masa sekolah..


Anak kawan...


Tetamu menjamu selera...


Kakak-kakak Herbalife dari Kelab Nutrisi Seksyen 2..


Tetamu kecik tengah khusyuk makan...



Kawan masa sekolah...Aini sekeluarga daripada Melaka...


Dalam padat...


Luar pun padat...


Sorang je wakil kawan masa sekolah kat Kajang...yang lain acik tak sempat nak jemput..


Seronok buat open house kali ni coz dapat jumpa jiran2 yang tak pernah nampak muka...kitorang isteri2 ni dok dalam rumah aje...hehe...bila ada kenduri baru la kenal... ada juga kawan2 husben dan famili diorang yang dah lama acik tak jumpa...bila jumpa balik masing2 dah bertambah anak...mana yang jumpa masa kecik dah besar panjang...

Mudah2an silaturrahim antara kami akan sentiasa berpanjangan dan tak akan putus...Amin...


Malam tu sebelum tido acik suspen kot kalau takleh nak bangun awal pagi siapkan roti jala 400 keping untuk Ida Katering...Alhamdulillah bangun pagi hilang rasa lenguh2 kaki... cergas aje buat semua roti jala tu... sebelum pukul 11.00 pagi siapla roti jala untuk Ida...syukur segalanya dipermudahkan oleh Allah..



Jamuan Raya yang 1st acik buat kat ENTRI ni..



Wassalam