Tuesday, 9 July 2013

RAMADHAN YANG DINANTI




Assalamualaikum 


Syukur padaMu Ya Allah kerana permudahkan segala urusan...Alhamdulillah Ramadhan tahun ni, acik diberi kesempatan untuk berehat sepenuhnya...kali ni acik dah bersedia dari awal...bekerja keras dari Syawal tahun lepas hinggalah harini sehari sebelum Ramadhan, acik siapkan tempahan... dengan niat bulan Ramadhan kali ni acik akan manfaatkan sebaik2nya, In Sha Allah...







Terima Kasih pada CIkgu Ana yang sudi oder Red Velvet dan Sardin Roll... Acik nak minta maaf pada yang call nak oder dengan acik tapi acik tak dapat nak ambik tempahan... coz ada yang diminta tu tak dapat acik nak buat dalam masa yang singkat... lagipun sekarang ni banyak komitmen lain... so lepas raya nanti kalau nak oder kena oder awal 3 atau 4 hari ye... In Sha Allah kalau ada kelapangan acik akan buatkan...

Di kesempatan ini acik ingin mengucapkan Selamat Berpuasa pada korang semua yang baca blog acik ni... mudah2an Ramadhan tahun ini akan bawa rahmat dan keberkatan pada kita semua... 


Wassalam