Wednesday, 10 July 2013

PUDING KARAMEL PERTAMA KALI BUAT



Assalamualaikum


Hari pertama puasa semangat sungguh nak main masak2 kat dapur... pagi tadi sempat pegi pasar beli barang2 nak masak...nasib tak ramai orang...kalau pegi semalam memang ramai betul orang kat pasar...

Malam tadi acik masak lauk simple aje...sambal sardin dan telur dadar...tengok anak2 dan husben berselera gak makan...

La ni acik dah siap masak untuk berbuka... tapi sebelum tu sempat gak buat Puding Karamel... first time buat Puding Karamel ni... ambik resepi dari blog HanaMemories... TQ ye Hana :)



Saja je buat dalam loyang...


Alhamdulillah jadi walaupun banyak lubang2..he he he... takpe lagi sekali buat nanti inshaAllah takde lubang... ni sebab baca tak habis petua2 nak buat puding karamel ni... ampunnnn... korang kalau nak cuba buat Puding Karamel ni boleh tengok resepi kat blog HANAMEMORIES ye...


Selamat Berbuka Puasa :)


Wassalam