Tuesday, 25 June 2013

[Nuffnang Blogbuster] Campaign - Switch 2 U



Assalamualaikum



Hi blogger, We are pleased to inform you that you have been selected to participate in a Blogbuster campaign based on your survey preference to run Expandable ads. The details of this campaign are as follows: Campaign Name: Switch 2 U Submission Deadline: 2 July 2013...

Proposed Blogbuster Campaigns

CampaignBlogStartEndDeadlineAction
Switch 2 UKISAH AKU DAN KUIH09 Jul 201329 Jul 201302 Jul 2013View


Eh Nuffnang ni baik hati lak invite acik lagi sekali...kali ni join Campaign- Swith 2 U Mobile...dah 2 kali acik buat dek untuk kempen2 sebelum ni.. so inshaAllah kali ni nak cuba...kot ada rezeki, ada la yek... tengah kumpul keberanian nak buat video pendek pasal kempen U Mobile ni... 10 saat je punnnn... doakan acik berani yek...he he...

Yang pasal CPUV semalam tu kelako la pulok...rupanya acik dapat 1 sen jek... hentam saja lahhhh.. baru nak belajar faham.... apapun TQ ye Encek Nuffnang...1 sen pun acik terima dengan hati yang terbuka...kehkehkeh..


Wassalam