Wednesday, 15 May 2013

ACIK RED VELVET LA PULAK :)



Assalamualaikum


Minggu ni minggu Red Velvet kot..sampai hari Ahad ni 4 hari kena buat Red Velvet... alhamdulillah... so sekarang ni acik kena tukar nama...kalau kat FB sebelum ni kawan2 panggil ACIK KOCI... koci dah yilek... so sekarang kena panggil acik ACIK RED VELVET..he he he...




Red Velvet Cupcake buat semalam... tetiba je acik dah pandai buat RV kan... asalnya suka tengok gambar RV kat blog kawan2... pastu sebab anak2 acik suka makan RV...kalau beli kat luar mahel la pulok... so acik pun rajin kan la diri test buat RV ni... bila dah test eh takde la leceh sangat.... cumanya acik takde la pandai nak deko cantik2...  acik buat deko yang simple aje... disebabkan deko tak berapa cantik, acik letak la serbuk RV tu banyak2 kat atas cupcake tu kan...so nampak la meriah sikit..he he..



Kawan acik yang suggest suruh letak dalam kotak ni...nampak la cantik sikit kan... kalau ada yang nak oder Red Velvet Cupcake, harga promosi 32 biji RM55-00...wajib ambik 2 kotak...boleh la share dengan kawan2 ek... acik cuma boleh ambik oder untuk 8 kotak aje...lebih pada tu idok la temannn...semputttt... dan kena oder 3 hari lebih awal... 


Yang ni buat tadi...macam2 bekas ada...yang kotak gold tu special request...muat 3 biji aje... 



Ahaaaaaaa...ni saja je test buat kelopak bunga ros... kena latih selalu baru la perfect ye dok...  takpe esok2 cuba lagi sampai jadi....

Jumpa lagi...inshaAllah..


Wassalam