Friday, 1 February 2013

TESTIMONI SF BEAUTY


Assalamualaikum


Malam ni sempat gak ler acik update entri untuk SF Beauty... memang seronok bila dapat feedback dari customer yang dah guna produk SF Beauty ni... sejuk sikit hati kan :)



Yang ni kawan acik masa sekolah...kulit muka takde jerawat tapi banyak jeragat...rajin jugak kawan acik ni buat facial tapi last yang dia buat facial tu muka dia jadi bengkak coz alergik dgn produk yang salon tu guna...sampai terpaksa makan ubat...so baru ni dia datang jumpa acik coz nak tengok dulu muka acik camne...masa hari raya tu jumpa, dia kata muka acik kelabu asap..he he...tapi sekarang ni muka acik dah nampak cerah..dia pun terus beli produk SF Beauty ni kat acik...nanti acik nak tengok muka dia lak...siap la masa gathering reunion tahun ni nanti....habis semua muka putih melepak...keh keh keh...


Yang ni acik baru terima tadi...ustazah kat sekolah dot dot dot...ustazah pun nak cantik dan berseri gak kan... 2 orang dah cuba dan esok acik pegi hantar untuk ustazah yang lain pulak..

Masa awal guna produk SF Beauty ni, ada sesetengahnya yang mengalami pengelupasan halus...tapi sekejap aje... muka pun tak pedih bila kena air...macam acik sendiri takde pengelupasan cuma rasa gatal2 sikit... tu pun kejap aje...

So kalau sesiapa yang berminat nak dapatkan produk SF Beauty, bolehlah sms acik 0192517360 atau Noni 0197145714...penghantaran pos untuk seluruh Malaysia...kalau yang tinggal kawasan Shah Alam, bolehlah acik dan Noni hantar terus kat korang...


Wassalam