Tuesday, 22 January 2013

KULIT MUKA KERING, KUSAM & JERAGAT SEMAKIN BERKURANG DENGAN SF BEAUTY



Assalamualaikum 


Petang ni acik ambik sikit masa nak share testimoni yang dah berpuas hati gunakan produk SF Beauty lepas gunakan produk ni selama 2 -3 minggu...dua2 testimoni ni pun masa awal dulu sms kat acik kata kulit diorang makin kering masa mula2 guna...acik pun suspen la jugak kan...coz selalunya customer cakap kulit muka diorang berminyak dan kusam aje...acik sendiri pun takde pengalaman kulit muka kering, so nak cakap pun tak pandai sangat...acik cuma boleh nasihatkan diorang suruh terus guna dan bertahan sekejap...

Sekarang ni bila dah guna 2 - 3 minggu, masing2 pun cakap diorang sangat berpuas hati walaupun ada yang sorang tu jerawat masih ada, tapi kulit kering dan jeragat dah makin berkurang...alhamdulillah, lega acik dengar....


Acik pun orang tak percaya ada anak 4...keh keh keh lawak aje..tq ye Su sudi kongsi pengalaman awak :)



Bekas2 jerawat tu ambik masa sikit nak hilang semuanya...macam acik sendiri bekas2 jerawat tinggal sikit2 aje tapi jerawat baru masih la keluar lagi kan...takde la nak kata bila dah guna produk ni bebas jerawat 100%...bergantung pada kulit muka juga...yang pastinya kalau dulu muka nampak kusam, inshaAllah akan semakin cerah kalau kita rajin buat rutin penggunaan seperti yang disarankan...



So sesiapa yang berminat nak cuba produk SF Beauty ni boleh sms acik 0192517360 atau Noni 0197145714...kalau yang duduk area Shah Alam, acik atau Noni boleh hantar terus kat korang okey...TQ


P/S...SF Beauty2 jugak...malam karang siap ko kena bersilat buat kuih..he he he...


Wasalam