Tuesday, 1 January 2013

ENTRI SEMUA DALAM SATU



Assalamualaikum


Hari ni orang lain cuti tapi acik dah start buat kuih....hantar kat hospital...hari ni buat kaswi...saja buat buat lebih coz nak bekalkan kat SIL bawak balik Melaka....

Macam biasa pagi acik mesti pegi minum shake kat Kelab Nutrisi Herbalife Seksyen 2...yang ni pun acik kena rajin minum coz kalau tak rajin nanti susah berat ni nak turun...kalau setakat diet sendiri kat rumah memang kirim salam takmo turun...haritu kan acik kata acik pening minum shake Herbalife ni kan...so dekat 3 bulan gak la acik tak minum...pastu pegi bercuti makan tak ingat dunia kan....apalagi momok la balik...tapi bila 2 minggu ni setiap hari acik minum shake pagi dan petang, alhamdulillah dah turun balik...pakaian pun dah longgar...hoyehhhh...sebelum acik nak start minum shake Herbalife tu acik pegi jumpa doktor check tekanan darah dan paras gula....alhamdulillah doktor kata acik sihat...cumanya doktor kata kalau nak minum shake herbalife, acik kena makan buah dulu....memang ye tau, lepas acik ikut cakap doktor suruh makan buah sebelum minum shake, memang acik dah tak pening2 lalat lagi...so boleh la acik turun kan balik berat badan acik yang kejap kembang kejap kuncup..hik hik...

Hari ni walaupun acik terkejar sana sini, tapi sempat gak masak untuk lunch...masak mihun goreng je coz pagi tadi diorang semua dah makan nasi lemak....so kira balance la tu kan...pastu acik ada oder kek tiramisu dan mini pavlova kat Nur....saja je oder coz nak jamu famili along...


First time acik rasa kek tiramisu...memang sedap giler si Nur ni buat....rasa macam kek secret resepi pulak...


Gambar dengan SIL sebelum nak ke ICT...konon la muka bercahaya sangat kan...padahal kamera handphone SG3 SIL punya memang power...

Alkisahnya SIL pun guna produk pencerahan muka tapi produk tu harga 3 kali ganda dari produk SF Beauty yang acik pakai ni...hasilnya lebih kurang gak kan...so tadi SIL pun beli 1 set...jimat pun jimat ye dok...

So sapa2 yang berminat nak beli produk SF Beauty ni boleh la sms acik 0192517360...sms je tau...kalau call kadang2 acik tak perasan dan tak dengar...almaklum hp cap ayam..he he he...



Wassalam




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...