SAHABAT KUIH & DIET

TERIMA KASIH SUDI DATANG


Sekadar ingin berkongsi cerita, kongsi rasa, kongsi pengalaman, suka dan duka, kisah keluarga, kisah impian dan cita-cita, mudah-mudahan dapat manfaat bersama. Maaf kalau yang dah follow blog ZZ tapi ZZ tak follow balik..kadang-kadang tu takde link... apapun terima kasih semua :)

Wednesday, 22 June 2011

MALASNYA NAK UPDATE BLOG...

Sejak baik demam, kak Ina malas betul nak update blog...ditambah lagi dengan line yg tak berapa nak laju ni..pulak tu kadang2 dah upload gambar berejam2 pastu tiba2 takleh nak insert image tu kat blog...fuhhh boring betul la...buang masa je kan...tapi kak Ina suka baca blog orang...contohnya blog Yuyu Zulaikha ke, Fatn Liyana ke, Nani Rostam ke, Cik Epal ke....dan sekarang ni kak Ina suka baca blog Husna Hadzarami.. best gak baca kisah2 dan pengalaman diorang ni...nak jenguk blog masakan rasa macam dah jemu pulak... tapi blog kak Azlita memang wajib jenguk tiap2 hari..he he...sebab gambar2nya cantik2 sangat...

Tengok la nanti bila mood rajin kak Ina ni dah datang balik...sekarang ni tengah giler mood mengemas rumah...kejap alih perabot kat sana...kejap alih kat sini...pening husben dan anak2 bujang kak Ina nak layan kak Ina ni...dah sejak baik demam ni kak Ina banyak isi masa dengan mengaji...rasa tenang dan damai hati ni bila baca Al Quran...entah la kan rasa bila umur dah 37 tahun ni rasanya kalau boleh nak buat kebaikan dan amal sepanjang masa....kalau boleh nak buat semua orang rasa happy...kalau boleh taknak sakitkan hati orang...kalau boleh nak minta maaf pada semua orang kalau2 ada buat salah.... kalau boleh ingin bahagia hidup bersama keluarga di dunia dan di akhirat...mudah2an...semoga kita semua akan dimatikan dalam iman....AMIN...

4 comments:

  1. Kak Ina..

    Mood Elyza la tu! .. hehehehe

    ReplyDelete
  2. salam ina...bagi la link husna dan azlita tu...teringin juga nak baca...he he...

    ReplyDelete
  3. kak eni...kak azlita yang blog masam manis tu..
    http://fromintankitchen.blogspot.com/
    husna http://princessuna.blogspot.com/
    nanirostam http://nanirostam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Anne..ye la...sejak ada elyza ni kak ina rasa nak dok rumah je dok ngadap elyza tu..he he...nanti datang ye...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...